Τα βήματα της επιτυχίας | Ποιος είσαι πραγματικά #1

Τα βήματα της επιτυχίας | Ποιος είσαι πραγματικά #1

Για να ξεκινήσετε τα πρώτα βήματα προς την επιτυχία είναι απαραίτητο να κάνετε την εξής ερώτηση στον εαυτό σας να βρείτε πραγματικά «Ποιος μα Ποιος πραγματικά είμαι.»και το τι θέλω πραγματικά από την ζωή μου.. τι θέλω να πετύχω.

Καθώς κάνετε αυτήν την ερώτηση φανταστείτε πως θα θέλατε να είστε σε πέντε η σε δέκα χρόνια, κλείστε τα μάτια χαλαρώστε και δείτε με την παραμικρή λεπτομέρεια που θα βρίσκεστε.

Είστε σε ένα σπίτι μεγάλο μικρό, νιώθετε τον εαυτό σας χαλαρό, δραστήριο, έχετε λεφτά πολλά λίγα , πόσα λεφτά τα πάντα όλα και στο τέλος γράψτε σε ένα χαρτί όλα αυτά που ‘είδατε’.

Πολλές φορές αν ρωτήσεις κάποιον. Τι θέλει από την ζωή του, το ποιος ειναι δηλαδή? Θα σε κοιτάζει λες και ήρθες από άλλο πλανήτη, φυσικά γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν καν τι θέλουν δεν έχουν στόχους απόλυτος τίποτα.. κάποιοι θα σου πούν μετά από λίγο εεε.. λεφτά, υγεία, ευτυχία το θέμα είναι τι κάνουν για να πάνε προς τα εκεί για να καταφέρουν λεφτά υγεία και ευτυχία.

Βρείτε το τι θέλετε και πως το θέλετε ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα που είναι η φαντασία όπου θα το αναλύσουμε στο επόμενο άρθρο.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας ονομάζουμε Γιώργος Μπιτσουνης και θέλω μέσα από αυτούς τούς οδηγούς να γίνουμε η καλύτερη έκδοση του εαυτού μας ώστε να κάνουμε πράγματα που μας γεμίζουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *