Τα βήματα τής επιτυχίας |Στόχος

Τα βήματα τής επιτυχίας |Στόχος

Ο στόχος είναι το δεύτερο σκαλοπάτι πάνω στην επιτυχία, αφού κάνατε την πρώτη άσκηση για να βρείτε το τι θέλετε να πετύχετε στην ζωή σας, τώρα για να σιγουρευτείτε ότι αυτό που θέλετε να κάνετε είναι πραγματικά αυτό σκεφτήτε το εξής «θα κάνατε αυτή την δουλειά ακόμα και τσάμπα?» αν ναι τότε είστε σε πολύ καλό δρόμο.

 

Το επόμενο κομμάτι είναι να γράψουμε σε ένα χαρτί τον στόχο σας που θα το βλέπουμε πρωί μεσημέρι βράδυ, πίσω από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε πρέπει να βάλουμε ένα στόχο για να φτάσουμε κάποια στιγμή τουλάχιστον για να να γνωρίζουμε το που πάμε και αν ξεφεύγουμε να ξανά γυρίζουμε στον στόχο μας.

 

Σίγουρα αυτό το χαρτί με τους στόχους θα το αλλάξετε πολλές φορές αλλά αν ο αρχικός σκοπός είναι ίδιος να είστε σίγουροι ότι θα φτάσετε στον στόχο σας πολύ γρήγορα με την βοήθεια ενός πλάνου που θα μιλήσουμε στο επόμενο άρθρο.

 

Καλησπέρα σας ονομάζουμε Γιώργος Μπιτσουνης και ασχολούμαι με το διαδικτυακό marketing και βοηθάω τους ανθρώπους να βρούνε πελάτες για τις επιχειρήσεις τους και να βγάλουν χρήματα από αυτό.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *