Τα 7 βιβλία που μου άλλαξαν την ζωή ( οικονομική ανεξαρτησία )

Τα 7 βιβλία που μου άλλαξαν την ζωή ( οικονομική ανεξαρτησία )

Καλησπέρα σας ονομάζουμε Γιώργος Μπιτσουνης και σε αυτό το άρθρο θα σας δείξω τα 7 βιβλία που μου άλλαξαν την ζωή σε προσωπικό επίπεδο αλλά και στο οικονομικό.

 

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνατε για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τούς στόχους σας είναι να κάνετε μια επένδυση πάνω στα βιβλία αυτοβελτίωσης.

 

Τα βιβλία είναι τα εξής.

Το πρώτο βιβλίο που βάζω είναι το βιβλίο ο πλουσιότερος άνθρωπος της Βαβυλώνας αυτό το καταπληκτικό Best seller κρύβει μέσα του τα μυστικά για όλες σας τις φιλοδοξίες και τις επιθυμίες, καθώς και για οτιδήποτε θέλετε να πετύχετε. Αυτό το βιβλίο κρατά το κλειδί για τον προσωπικό σας πλουτισμό.

Το δεύτερο βιβλίο που θα ακολουθήσει είναι Η δύναμη του υποσυνείδητου ένα βιβλίο που περιέχει απλές και χρήσιμες τεχνικές για νοητική ισορροπία και υγεία οικογενειακή γαλήνη και οικονομική ανεξαρτησία. ( Η ζωή μας είναι δημιούργημα των ίδιων μας των σκέψεων. )

Το τρίτο βιβλίο φυσικά θα είναι το ΣΚΈΨΟΥ ΚΑΙ ΠΛΟΎΤΙΣΕ του Napoleon Hill ένα εξαιρετικό βιβλίο που ο συγγραφέας μας δείχνει τον τρόπο προς την οικονομική μας ανεξαρτησία, ο Napoleon hill έχει μελετήσει πάνω από 100 εκατομμυριούχους και μας δείχνει το τι έκαναν και πως να το κάνουμε και εμείς. Η σκέψη είναι το μοναδικό πράγμα πάνω στο οποίο έχεις ΑΠΌΛΥΤΟ έλεγχο.

Το τέταρτο βιβλίο είναι το πώς κερδίζεις φίλους και να επηρεάζεις τούς ανθρώπους είναι το πρώτο και ακόμη το καλύτερο βιβλίο στο είδος του που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία

Το πέμπτο βιβλίο ένα από το ποιο best βιβλία αυτοβελτιοσεις είναι το Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σάς του Anthony Robbins σε κατηγορίες πώς να αποκτήσετε άμεσα έλεγχο στο νοητικό συναισθηματικό, σωματικό και οικονομικό πεπρωμένο σας.

Το έκτο βιβλίο είναι πάλι του Anthony Robbins και είναι το Απεριόριστη Δύναμη σε κατηγορίες 

  • Πώς να αποφασίσετε τι πραγματικά θέλετε. Τα επτά ψέματα της επιτυχίας. 
  • Πώς να επαναπρογραμματισετε το μυαλό σας μέσα σε μερικά λεπτά για να εξαλείψετε φόβους και φοβίες.
  • Πώς να αποκτήσετε άμεσα καλή επικοινωνία με κάποιον που μόλις γνωρίσατε.
  •  

Καλησπέρα σας ονομάζουμε Γιώργος Μπιτσούνης και ασχολούμαι με το διαδικτυακό marketing και βοηθάω ανθρώπους να βρούνε πελάτες για τις επιχειρήσεις τους και να πραγματοποιήσουν όλους τους στόχους τους.

 

Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

-Τηλ: 6972149495

-Facebook: Giorgos Bitsounis

-Instagram: giorgos_bitsounis

email: georgebitsounis@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *